VIDEO Aventurile „Ţăranului Sărac” din Cîmpineanca, cu berbecii "Ponta", "Băsescu" şi turma de oi din Parlament

VIDEO Aventurile „Ţăranului Sărac” din Cîmpineanca, cu berbecii

Berbecii politici, pregătiţi pentru marea bătălie

Constantin Crăciun, alias „Ţăranul Sărac”, este protagonistul unui filmuleţ pamflet postat pe YouTube intitulat „Mioriţa electorală”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscutul fermier vrâncean Constantin Crăciun, căruia i se mai spune „Tăranul Sărac” din Cîmpineanca, este iarăşi actor într-un  filmuleţ pamflet de parodiere a personajelor politice din România.

Folosindu-se de animalele din curtea sa şi în mod special de turma sa de oi şi de berbeci, „Ţăranul Sărac” a compus un scenariu care are ca temă lupta pentru ciolan care se duce la nivel înalt în ţara noastră, în detrimentul populaţiei.

Vedetele filmuleţului postat pe YouTube sunt cei doi berbeci ai săi, pe care i-a botezat pe unul Ponta şi pe celălalt Băsescu, care duc o bătălie straşnică pentru supremaţie.

Cine a câştigat din confruntare, puteţi afla vizionând filmuleţul realizat de Silviu Stanciu, de la Sindicatul Ţăranilor "PROPACT".

Constantin Crăciun, în vârstă de 71 de ani, a devenit celebru, în 2007, după ce la poarta casei sale din Cîmpineanca şi-a montat o firmă pe care a scris „Microferma Ţăranului Sărac din Uniunea Europeană". Constantin Crăciun are 31 de hectare de teren, atât vie cât şi teren arabil, dar şi o moară ecologică. Cu toate acestea spune că pământul nu i-a adus niciun câştig.

Mai puteţi citi:

„Ţăranul sărac” şi oaia lui „Frumuşica”, cu semănatul la partidele politice

O zi din viaţa „Ţăranului sărac” Constantin Crăciun

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: