Vaccinul Pfizer se face fără programare, de marţi, şi la Dispensarul din Sud. Tot acolo rămâne deschis fluxul AstraZeneca

Vaccinul Pfizer se face fără programare, de marţi, şi la Dispensarul din Sud. Tot acolo rămâne deschis fluxul AstraZeneca

Dispensarul din Cartierul Sud FOTO: Ştefan Borcea

Începând de marţi, 18 mai 2021, persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer pot face acest lucru şi la Dispensarul Sud din strada Revoluţiei nr. 12, Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Municipiului Focşani, prin Direcţia de Asistenţă Socială Focşani, a deschis de marţi un flux de vaccinare Pfizer la Dispensarul Sud.

În aceeaşi locaţie, se va menţine totodată şi un flux de vaccinare AstraZeneca. Cetăţenii din Municipiul Focşani, cât şi cei din localităţile limitrofe, pot fi planificaţi la vaccinare accesând, de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 - 20:00, numărul de telefon 0747.140.846 al centrului de vaccinare împotriva COVID-19 cu destinaţie temporară, organizat la Dispensarul Sud din Focşani.

"Pentru a ajunge la centrul de vaccinare împotriva COVID-19, de la Dispensarul Sud, cetăţenii pot folosi şi mijloacele de transport în comun ale TPL Focşani - traseul nr. 6, staţia Dispensar Sud. În Municipiul Focşani funcţionează un al doilea centru de vaccinare împotriva COVID-19 cu destinaţie temporară, organizat la Sala de sport din incinta Colegiului Naţional Pedagogic "Spiru Haret", strada Timotei Cipariu nr. 5, Focşani, unde cei interesaţi se pot vaccina cu vaccinul Pfizer BioNtech (2 fluxuri/capacitate maximă 192 locuri/zi). Cei interesaţi se pot programa pentru vaccinare telefonic, de luni până duminică, în intervalul orar 08:00 - 20:00, la numărul de telefon 0748.094.189. Pentru a ajunge la centrul de vaccinare împotriva COVID-19, de la Colegiul Naţional Pedagogic ”Spiru Haret”, cetăţenii pot folosi şi mijloacele de transport în comun ale TPL Focşani - traseul nr. 8, staţia Unirea Principatelor. Precizăm faptul că, în ceea ce priveşte programarea cetăţenilor, aceasta nu mai este imperativ necesară, odată cu Instrucţiunea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind vaccinarea nr. 158/06.05.2021, pentru asigurarea vaccinării fără programare în centrele de vaccinare. Având în vedere cele mai sus menţionate, cetăţenii care se prezintă la centrele de vaccinare fără să fie programaţi vor fi vaccinaţi în limita locurilor disponibile la respectivul centru", potrivit Primăriei Focşani.

Vă mai recomandăm:

Centrul de la Promenada Mall, redeschis în weekend pentru vaccinare fără programare

Vaccinare doar cu buletinul şi paşaportul într-un maraton de trei zile la Focşani

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările