Cine este Norocel Stroe, teologul numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne

Cine este Norocel Stroe, teologul numit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne

Pompiliu Norocel Stroe

În urmă cu trei ani, Norocel Pompiliu Stroe a fost pentru câteva luni preşedinte al organizaţiei Partidului Naţional Liberal - Filiala Focşani. Primul ministru Ludovic Orban a anunţat numirea acestuia în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liberalul vrâncean Norocel Pompiliu Stroe a fost numit miercuri, prin decizie a primului ministru Ludovic Orban, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne. 

Acesta a activat în domeniul afacerilor, deşi este absolvent de Teologie şi al Facultăţii de Sociologie. În 2016 a condus PNL Focşani pentru câteva luni şi în prezent este prim vicepreşedinte al PNL Vrancea. În 2016, a fost ales pe lista de consilieri judeţeni a PNL Vrancea.

"Mulţumesc pentru încredere domnului prim- ministru Ludovic Orban, ministrului M.A.I. Ion Marcel Vela şi nu în ultimul rând Filialei PNL Vrancea, efortul făcut de întreaga echipă acordându-mi această oportunitate. Vă asigur că voi face tot ceea ce stă în puterile mele pentru îndeplinirea obiectivelor strategice stabilite în Programul de guvernare, atât în plan naţional cât şi internaţional al guvernului, plecând de la faptul că MAI este garantul drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor,proprietăţii publice şi private, ordinii publice. Deoarece una dintre cele 22 de unităţi, instituţii şi structuri aflate în subordinea, coordonarea, în cadrul M.A.I. este şi Centrul de Psihosociologie voi încerca să-mi pun în valoare studiile şi competenţele dobândite în acest domeniu", a scris Norocel Pompiliu Stroe  pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările