Alegeri prezidenţiale 2014. Sloganul lui Victor Ponta „mândri că suntem români”, folosit în clipul Festivalului „Bachus”, plătit din bani publici

Alegeri prezidenţiale 2014. Sloganul lui Victor Ponta „mândri că suntem români”, folosit în clipul Festivalului „Bachus”, plătit din bani publici

Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului „Bachus 2014” va avea loc în perioada 23-26 octombrie iar unul dintre invitaţi la eveniment ar putea fi chiar premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidenţiale 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Se ştie că cele mai scumpe spectacole pe bani publici din ţară se fac în Vrancea. Iar cel mai scump eveniment este Festivalul Viei şi Vinului „Bachus”, pentru care autorităţile judeţene scot din buget peste un milion de lei.

În anii electorali, autorităţile încercă să câştige capital electoral pe seama unor astfel de evenimente plătite exclusiv din bani publici.

Aşa se va întâmpla şi anul acesta, când contrar obiceiului, Festivalul se vaq desfăşura mai târziu decât de abicei, acesta fiind mutat în ultima săptămână a campaniei electorale (n.a. anul trecut „Bachus” a avut loc între 3 şi 6 octombrie).

Din informaţiile noastre, la Festivalul de la Focşani va ajunge candidatul PSD la alegerile prezidenţiale 2014, premierul Victor Ponta, care are astfel ocazia unei băi de mulţime într-un judeţ preponderent „roşu”.

Pentru Festivalul „Bachus” a fost pregătit şi un clip care va rula pe mai multe televiziuni centrale. În clip,  este prezentat şi sloganul de campaniei al lui Victor Ponta, „mândri că suntem români”.

„Veniţi în Vrancea, la Focşani, să ne bucurăm la Festivalul Internaţional al Viei şi Viei „Bachus 2014. Mândri că suntem vrânceni, mândri că suntem români”, este mesajul final al clipului.

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările