Clubul Vox din Focşani, aproape mistuit într-un incendiu

Clubul Vox din Focşani, aproape mistuit într-un incendiu

Club Vox este foarte cunoscut în Focşani

În urma incendiului au ars 15 canapele, 30 scaune, aparatură electronică şi electrocasnică precum instalaţii efecte luminoase, expresoare cafea, frigidere, calculatoare, aparate aer condiţionat, televizoare, echipamente sonorizare audio.

Ştiri pe aceeaşi temă

Club Vox din Focşani, una dintre cele mai cunoscute discoteci având sediul în incinta Casei de Cultură din Focşani, a fost distrus într-un incendiu care a avut loc azi noapte. În urma verificărilor efectuate la faţa locului, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric.

La faţa locului s-au deplasat patru echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare.

Prima evaluare a situaţiei a relevat faptul că incendiul se manifesta în interiorul clădirii cu destinaţie cafenea/bar la instalaţia electrică, obiecte de mobilier şi articole electrocasnice.

S-a acţionat atât pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor, cât şi pentru protejarea clădirii, clubul funcţionând la parterul unei clădiri cu etaj care adăpostea şi alte obiective.

Pentru facilitarea accesului pompierilor în interior, în vederea realizării dispozitivului de stingere, a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare, care a deblocat uşa de pe latura de N a imobilului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă pagubele materiale sunt considerabile. În urma incendiului au ars 15 canapele, 30 scaune, aparatură electronică şi electrocasnică (instalaţii efecte luminoase, expresoare cafea, frigidere, calculatoare, aparate aer condiţionat, televizoare, echipamente sonorizare audio).

De asemenea, s-au degradat pereţii şi planşeele café-barului, cât şi alte articole electrocasnice. Datorită intervenţiei pompierilor, incendiul nu s-a extins la spaţiile învecinate. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: