„Cerere de înrudire“ cu Ion Ştefan. Ministrul Dezvoltării, ironizat de rivalii politici fiindcă şi-a pus rudele în funcţii publice

„Cerere de înrudire“ cu Ion Ştefan. Ministrul Dezvoltării, ironizat de rivalii politici fiindcă şi-a pus rudele în funcţii publice

Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării

Iniţiativa prin care ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, este ironizat pentru numirea unor rude în funcţii publice importante aparţine Partidului Împreună pentru Moldova-Filiala Vrancea, formaţiune înfiinţată în urmă cu numai două luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la preluarea guvernării de către PNL şi, personal, a Ministerului Dezvoltării, ministrul Ion Ştefan s-a remarcat în special prin numirea rudelor sale în funcţii de conducere la nivelul unor instituţii importante din statul român.

Pentru acest lucru a fost taxat serios în presă, dar şi de către rivalii din politică, ce i-au consacrat spaţii ample, mai ales că Ion Ştefan este şi un maestru al gafelor atunci când are ocazia să se exprime.

Un partid nou înfiinţat în Vrancea, Împreună pentru Moldova-Filiala Vrancea, care susţine candidatura la Primăria Focşani a unui fost liberal, Liviu Macovei, oponent al lui Ion Ştefan, a ales să-l ironizeze într-un mod aparte pe ministrul Dezvoltării, lansând cererea de înrudire cu acesta, în ideea că oamenii vor accede mai uşor la funcţii publice dacă vor completa şi trimite pe adresa cabinetului său parlamentar din Focşani cererea completată.

"Având in vedere situaţia economică dificilă şi lipsa unor soluţii de ieşire imediată din criză, ne-am gândit să venim în întâmpinarea cetăţenilor municipiului Focşani cu o propunere, singura viabilă în acest moment. Ne referim, desigur, la înrudirea cu Ion Ştefan. Am pregătit un formular-tip pe care orice cetăţean îl poate completa si depune la cabinetul parlamentar de pe Bd. Independenţei, nr.8 cu număr de înregistrare.
https://drive.google.com/open… ", este mesajul celor de la împreună pentru Moldova

Iar ca ironia să fie completă, li se recomandă celor care vor să se înrudească prin diferite forme (cumetrie, cununie, căsătorie) cu Ion Ştefan să nu se străduiască degeaba să facă acest pas dacă au studii superioare, masterate, doctorate, întrucât înseamnă pierdere de timp şi vor fi descalificaţi din start, aluzie la faptul că ministrul s-a înconjurat de persoane cu şcoală mai puţină.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările