În Vrancea nu sunt drumuri blocate sau închise din cauza vremii

În Vrancea nu sunt drumuri blocate sau închise din cauza vremii

În zona de munte a nins uşor

Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe majoritatea sectoarelor de drum. În judeţ, începând de aseară a plouat mai tot timpul, iar la munte ninge.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 240 de tone de material antiderapant au fost împrăştiate azi noapte şi în această dimineaţă pe cei 520 de kilometri de drumuri naţionale di Vrancea, însă starea carosabilului este la negru la această oră.

Potrivit responsabililor de la Secţia de Drumuri Naţionale, s-a acţionat cu 14 utilaje pentru împrăştierea de sare şi nisip pe drumuri.

În Vrancea, în majoritatea regiunilor, a plouat aproape toată noaptea, iar în cursul dimineţii ploaia s-a transformat în fulgi de nea, în special în zona de munte.

Nici pe drumurile judeţene nu sunt probleme în ceea ce priveşte circulaţia rutieră, 18 utilaje cu lamă fiind pregătite să intervină în orice moment dacă situaţia o va impune.

„Pentru a asigura în continuare condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene, în eventualitatea unor noi ninsori mai abundente, vom dispune suplimentarea atât a numărului de utilaje care acţionează în teritoriu, cat si a cantităţilor de material antiderapant", a declarat Iulian Matache, directorul Direcţiei Dezvoltare a Consiliului Judeţean Vrancea.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să aibă maşinile echipate cu anvelope de iarnă.

Meteorologii au emis o informare de vreme rea valabilă până duminică, la ora 18.00. Astfel, în acest interval se vor semnala intensificări de vânt, ninsori şi polei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările