VIDEO Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine, trimis în judecată. Nu regretă fapta şi spune că îşi dorea să ajungă la închisoare

VIDEO Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine, trimis în judecată. Nu regretă fapta şi spune că îşi dorea să ajungă la închisoare

Bărbatul a declrat că nu regretă fapta

Florin Ilie, în vârstă de 52 de ani, din comuna doljeană Pleniţa, a înjunghiat în luna februarie o vânzătoare pentru o pâine. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor şi tâlhărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia în vârstă de 25 de ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Craiova, unde a fost operată. Timp de câteva ore de la incident, agresorul în vârstă de 52 de ani a fost căutat peste tot. Cand a fost găsit, bărbatul le-a spus poliţiştilor că îşi dorea să ajungă la închisoare, iar din această cauză a înjunghiat-o pe Raluca Maria Ciucă. „În urma vizualizării imaginilor video se observă cum inculpatul Ilie Florian intră în incinta magazinului, iar în intervalul 07:44:35 – 07:44:36 cum o agresează fizic pe Ciucă Raluca Mariana, aplicându-i o lovitură cu cuţitul în zona flancului stâng. De asemenea, pe imaginile video se observă cum inculpatul ia bunurile de pe tejghea  ( ţigări şi o pâine) şi cu toată opoziţia persoanei vătămate reuşeşte să părăsească magazinul având asupra sa bunurile sustrase. Cu ocazia audierii, inculpatul Ilie  Florian a declarat că nu are nici o sursă de venit  şi în aceste condiţii s-a hotărât să comită o faptă penală pentru a fi condamnat şi încarcerat în penitenciar“, se arată în referatul procurorilor. 
 
VIDEO 

O vânzătoare a fost înjunghiată pentru o pâine 

 

Trimis în judecată
 
Agresorul a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru tentativă de omor şi tâlhărie. „Menţine măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul Ilie Florian prin încheierea nr. 45 din 1 martie 2016 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, în dosar nr. 2290/63/2016. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi 19 aprilie 2016“, se arată în încheierea de şedinţă a instanţei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările