Antrenor de kickboxing, filmat în timp ce mergea pe contrasens cu 160 de km/h VIDEO

Antrenor de kickboxing, filmat în timp ce mergea pe contrasens cu 160 de km/h VIDEO

Un antrenor de kickboxing în vârstă de 22 de ani, care lucrează la o sală de sport din Craiova, a fost filmat în timp ce conducea o maşină pe contrasens, cu foarte mare viteză. Şoferul era în maşină împreună cu un prieten, care filma amuzat cursa periculoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenorul de kickboxing Iordache Nicolas Alexandru, în vârstă de 22 de ani, se afla în maşină cu prietenul său, Gabriel Micu. Cei doi erau pe raza localităţii doljene Motoci când au început să filmeze. Din imagini se vede clar cum autoturismul condus de Iordache a mers kilometri întregi pe contrasens, cu viteză mare, şi i-a pus în pericol pe ceilalţi şoferi. „Suntem cu duba şi avem 160, Nicolas. Măi, Nicolas, avem 160, mai las-o", spune, la un moment dat, amuzat prietenul care filma.
 
Iordache începe să râdă isteric şi să cânte: "Mă, Micule, şi ce mult am iubit-o... (...), ăla era să se ducă în şanţ" .
  
Gabriel Micu a postat imaginile pe Instagram, iar acestea au ajuns în mâinile poliţiştilor, care s-au autosesizat şi au început imediat cercetările. 
 
 
"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 22 de ani, din Craiova, stabilindu-se că acesta, în cursul zilei de ieri, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 65 C, pe raza localităţii Motoci, s-a angajat în efectuarea de depăşiri neregulamentare şi a circulat pe contrasens. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional de poliţiştii Serviciului Rutier Dolj, fiindu-i aplicate două amenzi în valoare totală de 1.885 de lei, conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 90 de zile", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările