Procesul bărbatului care a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine, amânat. Agresorul le-a spus anchetatorilor că nu regretă fapta

Procesul bărbatului care a înjunghiat o vânzătoare pentru o pâine, amânat. Agresorul le-a spus anchetatorilor că nu regretă fapta

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor calificat

Florian Ilie a înjunghiat în luna februarie o vânzătoare din Craiova pentru o pâine. Bărbatul de 52 de ani a fost arestat şi trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresorul nu regretă fapta şi le-a spus anchetatorilor că îşi dorea să ajungă la închisoare. „În urma vizualizării imaginilor video se observă cum inculpatul Ilie Florian intră în incinta magazinului, iar în intervalul 07:44:35 – 07:44:36 cum o agresează fizic pe Ciucă Raluca Mariana, aplicându-i o lovitură cu cuţitul în zona flancului stâng. De asemenea, pe imaginile video se observă cum inculpatul ia bunurile de pe tejghea  ( ţigări şi o pâine) şi cu toată opoziţia persoanei vătămate reuşeşte să părăsească magazinul având asupra sa bunurile sustrase. Cu ocazia audierii, inculpatul Ilie  Florian a declarat că nu are nici o sursă de venit  şi în aceste condiţii s-a hotărât să comită o faptă penală pentru a fi condamnat şi încarcerat în penitenciar“, se arată în referatul procurorilor. 
 
Florian Ilie a înjunghiat în luna februarie o vânzătoare pentru o pâine. Bărbatul a fost arestat şi trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Magistraţii Tribunalului Dolj au amânat procesul pentru data de 5 septembrie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările