Neagoe: „Dacă am fi venit de la început, altfel stăteau lucrurile“

Antrenorul principal al Universității Craiova, Eugen Neagoe, primul ajutor al lui Pițurcă, este de părere că echipa sa a avut în față un adversar bun, însă dacă marca din prima repriză altul era rezultatul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Neagoe spune că alta era și evoluția echipei dacă Pițurcă venea la Craiova de la începutul sezonului și a ținut să mulțumească suporterilor olteni pentru susținere.

Am jucat cu o echipă bună, care a câştigat cu 3-0 în faţa campioanei, dar care cu noi nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii. Dacă marcam din prima repriză, altul era scorul. Le mulţumim suporterilor, pentru că au fost extraordinari. Au fost al 12-lea jucător. A fost o atmosferă aşa cum ne dorim. Tot ce facem, toată munca pe care o depunem în fiecare zi, o facem pentru a juca mult mai bine, de la etapă la etapă. Craiova este obligată să îşi dorească în fiecare zi mai mult, sper să reuşim să ne clasăm pe un loc de cupele europene. Cred că altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi venit de la început“, a declarat Eugen Neagoe.

Cu atât e mai frumoasă victoria cu cât a venit în minutul 91. Era important să obţinem trei puncte. Este bine că am început acest nou drum cu dreptul. În 1994 tot aşa am început cu Piţi şi sperăm să se repete istoria. Dacă nu, vrem să facem o echipă puternică“ , a spus și Silvian Cristescu, noul președinte al Științei.

Universitatea Craiova a învins aseară pe Sportul Studențesc cu 1-0, printr-un gol marcat de Ovidiu Stoianof, în minutele de prelungire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările