Fratele adjunctului IPJ, protejat de poliţie

Fratele adjunctului IPJ, protejat de poliţie

Victima susţine că va depune plângere la poliţie împotriva agresorilor

Cornel Gulan susţine că cel care l-a bătut este fratele adjunctului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj. Oamenii legii au încercat să îl acopere pe fratele adjunctului, după ce acesta a fost implicat într-un scandal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihail Ţiulescu, viceprimarul comunei Dobreşti, este acuzat de un tânăr din localitate că l-a bătut, după care a fost înjungiat fără motiv. Victima a povestit ,de pe patul de spital, că fratele adjunctului Poliţiei din judeţul Dolj, împreună cu administratorul unui bar l-au bătut, după care au scos un cuţit şi l-au tăiat „În momentul în care am ajuns la bar viceprimarul a început să mă injure. După ce a consumat un litru de ţuică, a venit la mine şi a început să mă lovească. Am încercat să mă apăr, însă am fost înjunghiat de unul dintre ei. Am căzut la pământ am şi nu îmi mai aduc aminte absolut nimic. Viceprimarul m-a ameninţat că dacă merg la poliţie şi depun plângere,  voi avea de suferit. Mi-a spus că fratele lui îl va ajuta să scape basma curată, doar este şi el şef la Craiova şi are relaţii sus puse“, a declarat Cornel Gulan, în vârstă de 30 de ani.

Au „dosit“ incidentul

Pe buletinul de presă de luni al Poliţiei judeţului Dolj nu a fost trecut incidentul de  la Dobreşti. Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, a trimis un comunicat de presă cu privire la scandalul dintre viceprimarul comunei Dobreşti şi tânărul înjunghiat doar după ce jurnaliştii s-au interest de acest caz „ O să primiţi imediat un comunicat de presă. Eu am atâtea treburi de făcut şi trebuie să mă înţelegeţi. Când să vă anunţ de subiect, dacă s-a întâmplat luni seara ?“, a spus Florentina Popescu.

 

Click aici pentru GALERIE FOTO

„Nu este o problemă delicată“

Liviu Ţiulescu, adjunctul poliţiei din judeţul Dolj a declarat că a aflat de incidentul în care a fost implicat fratele lui „Am auzit că nu este o problemă delicată acolo. Din câte am afla,t fratele meu a vrut să aplaneze conflictul.  Noi nu stăm împreună, el are viaţa lui, aşa că mai multe nu vă pot spune. Eu sunt şi în concediu medical domnişoară“, a spus Ţiulescu.

„Poate s-a tăiat într-un ciob sau o piatră“

Fratele adjunctului poliţiei din Dolj are un punct de vedere total  ieşit din comun, chiar deplasat, cu privire la incidentul din seara de 3 octombrei „ Domnişoară nu l-a tăiat nimeni. Poate a căzut şi s-a lovit într-o piatră sau un ciob.Ştiţi şi dumneavoastră cum sunt ţiganii se mai şi automutilează. Eu am vrut doar să aplaneze conflictul şi nimic altceva. Nu m-am folosit niciodată de numele fratelui meu“, a declarat Mihail Ţiulescu, viceprimarul acuzat de lovire şi alte violenţe.Cornel Gulă este internat la secţia II de chirurgie a Spitalului Judeţean din Craiova „ Victima a fost adusă luni seara la spital. Prezenta plăgi înjunghiate abdominal, nepentrate, adică nu au trecut de peretele abdomenului“, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Craiova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările