FOTO VIDEO Un craiovean a plecat în vacanţă în Bulgaria cu autoturismul, dar s-a întors pe jos. Hoţii i-au furat maşina de lux din parcarea hotelului, în 7 minute

FOTO VIDEO Un craiovean a plecat în vacanţă în Bulgaria cu autoturismul, dar s-a întors pe jos. Hoţii i-au furat maşina de lux din parcarea hotelului, în 7 minute

Craioveanul a declarat că hoţii i-au furat autoturismul de lux din parcarea hotelului

Daniel Bădescu a plecat în vacanţa de vară în staţiunea bulgară Sunny Beach cu autoturismul, dar s-a întors pe jos. Craioveanul a povestit că hoţii i-au furat maşina de lux în valoare de 10.000 de euro chiar din parcarea plătită a hotelului de 4 stele unde era cazat.

Bărbatul a declarat că toată operaţiunea a durat şapte minute, patru în care i-au deschis maşina şi încă trei în care au pornit-o şi au plecat cu ea. Furtul a fost suprins de camerele de supraveghere, însă oamenii legii i-au spus craioveanului că nu îi pot identifica pe hoţi. „Am ieşit pe balcon să fumez şi am văzut că nu mai este maşina în parcare. Am făcut un atac de panică. Nu am ştiut ce să fac şi cum să reacţionez. Am coborât jos la recpeţie, dar nu era nimeni. Am ţipat, am urlat. Poliţiştii mi-au spus că nu îi pot identifica pe hoţi. Ba mai mult, au precizat că sunt 5 cazuri de români pe săptămână care rămân fără maşină“, a povestit Daniel Bădescu.

Fratele păgubitului a declarat că a văzut chiar în noaptea în care a fost furat autoturismul de lux un ospătar care a făcut poze la trei maşini BMW. „În biletul plătit era asigurată paza maşinii în parcarea hotelului de 4 stele. Nu este normal ce s-a întâmplat. Nu îmi vine să cred că am plecat cu maşina în vacanţă şi am rămas fără ea“, a mai spus Daniel Bădescu.

Craioveanul care a plecat în vacanţă în Bulgaria cu autoturismul, dar s-a întors pe jos a luat legătura cu un avocat şi o să dea în judecată hotelul de 4 stele unde a fost cazat.     

   

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările