Dincă cere strămutarea dosarului Caracal. „E un mesaj mai degrabă. Poate se sparge buba!”

Dincă cere strămutarea dosarului Caracal. „E un mesaj mai degrabă. Poate se sparge buba!”

Gheorghe Dincă a solicitat magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova ca dosarul în care este acuzat de răpire, viol, crimă şi profanare să nu mai fie judecat la Tribunalul Olt. Dincă a formulat cererea pentru că nu ar mai avea încredere în magistraţii slătineni.

Ultima solicitare a lui Gheorghe Dincă este destul de ciudată, dacă ţinem cont că o cerere anterioară, făcută de avocaţii familiei Alexandrei, a fost respinsă. Avocatul familiei Melencu crede că la mijloc ar putea fi o stratagemă.

„Şi noi am solicitat strămutarea acestui dosar de la Slatina şi ni s-a respins. Este interesant că Dincă face şi el o astfel de solicitare. Cu siguranţă nu va avea câştig de cauză. Nu cred că ne-au respins nouă şi îi aprobă lui o astfel de cerere. Şi el ştie foarte bine asta. De aceea cred că solicitarea lui înseamnă altceva. E un mesaj mai degrabă. Poate se sparge buba! Poate s-a supărat pe cei care i-au spus ce să declare în timpul cercetărilor. I s-au promis multe atunci. Vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei Melencu.

Părinţii Alexandrei, mama şi bunicul Luizei au fost deja înştiinţaţi că Dincă a formulat o nouă cerere de strămutare. Curtea de Apel Craiova îl va audia din nou pe Dincă pe data de de 5 martie 2021. 

Atunci, presupusul criminal de la Caracal va trebui să demonstreze în faţa instanţei că solicitarea sa este întemeiată.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Primii martori din dosarul Caracal vor fi faţă-n faţă cu Gheorghe Dincă. Începe maratonul audierilor

Cum încearcă fiul lui Sile Cămătaru să scape de puşcărie. „Până acum nu a stat prea mult cu cătuşe“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările