Tatăl Luizei Melencu a murit chiar în ajunul zilei de naştere al fiicei sale. „Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Melencu a murit marţi seara, cel mai probabil în urma unui infarct. S-a întâmplat în ajunul zilei în care Luiza ar fi împlinit 20 de ani. Bărbatul, despre care procurorii ar fi spus că nu este tatăl biologic al Luizei, avea probleme de sănătate.

Claudiu Melencu, tatăl Luizei, una din victimele lui Gheorghe Dincă, a decedat marţi, 1 decembrie. Apropiaţii spun că problemele de sănătate pe care le avea s-au agravat şi mai mult după ce fiica sa a dispărut. 

"Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui", au declarat prietenii bărbatului.

Sora Luizei, Ionelia Roxana Melencu, a fost cea care a anunţat de pagina sa de socializare decesul tatălui. "Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta... de ce tati de m-ai lăsat, de ce doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta. de ce pe tatal meu", a scris fiica lui Claudiu Melencu pe pagina sa de socializare. Apropiaţii mai spun că bărbatul a suferit mult şi atunci când procurorii ar fi lansat ipoteza că el nu ar fi tatăl biologic al Luizei. Zvonul a apărut după ce părinţilor tinerei dispărute li s-au prelevat probe ADN. 

"Este o minciună! Cum pot să spună aşa ceva? Cât de nenorociţi pot să fie? Ce vor să facă? Lansează aceste zvonuri doar ca să ne terfelească. Luiza este fetiţa mea. Procurorii să-şi facă treaba, nu sunt puşi acolo să bârfească, sunt puşi acolo să afle adevărul. Să caute felete peste hotare, acolo sunt!", a declarat Claudiu Melencu la vremea respectivă.

Bărbatul urma să fie audiat în dosarul Caracal. El a fost ultimul om care a vorbit cu Luiza, în ziua dispariţiei. "M-a sunat chiar înainte de a lua ocazia. Luiza mi-a spus că fusese să scoată banii trimişi de mama ei din Anglia. A spus: te sun când ajung acasă, tati. Şi a urcat în blestemata aia de maşină. Nu m-a mai sunat niciodată”, a povestit Claudiu Melencu.

Luiza Melencu ar fi împlinit miercuri, 2 decembrie, 20 de ani. "La multi ani, Luiza, oriunde te-ai afla. Dor de tine, copilul meu", a scris pe pagina sa de socializare Monica Melencu.

Părinţii Luizei erau divorţaţi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Armata Română creşte miza pentru a ocupa posturile libere: solde de trei ori mai mari pentru rezerviştii voluntari

Ultimul tun! Bombele legislative din Parlament, la final de mandat: imunităţi, salarii „speciale“ sau scutiri de impozit

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite