Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” arestat la domiciliu are dreptul să profeseze câteva ore pe zi

Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” arestat la domiciliu are dreptul să profeseze câteva ore pe zi

Medicul Dragoş Gabriel Găman este acuzat de luare de mită Foto:Arhiva

Dragoş Gabriel Găman, şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul Dragoş Gabriel Găman a fost reţinut în luna iunie pentru 24 de ore, însă magistraţii au respins propunerea procurorilor de arestare preventivă şi au stabilit ca acesta să fie arestat la domiciliu. Instanţa a hotărât să îi permit şefului Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova să plece de acasă începând cu 1 octombrie şi până pe data de 7 decembrie, în fiecare zi de miercuri, între orele 14.00 – 16.00, pentru a se prezenta la Facultatea de Medicină ca să susţină cursul la disciplina Hematologie. Tot în aceeaşi perioadă în zilele de vineri între orele 8.00 – 11.00, când studenţii din anul V au lucrări practice, medicul Dragoş Gabriel Găman poate să se ducă la Facultatea de Medicină.

Şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova a fost prins în flagrant în timp ce primea 500 de euro de la Silvia Gună. Femeia a mers pe data de 28 aprilie să discute cu şeful Clinicii de Hematologie din cadrul Spitalului „Filantropia” Craiova.
 
Silvia Gună i-a spus lui Dragoş Gabriel Găman că vrea să îşi pensioneze mama pe caz de boală. Pentru acest favor medicul a cerut suma de 500 de euro. Banii au fost daţi câteva zile mai târziu în biroul doctorului.

Dragoş Gabriel Găman a mai fost implicat în anul 2010 într-un scandal. În urma unui control au fost găsite stocuri mari de medicamente pentru bolnavii de cancer. Cu toate acestea, pacienţii erau trimişi să îşi cumpere de la farmacie tratamentul necesar.
 
Stocul de medicamente cumpărat la vremea respectivă erau pe cale să expire.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările