VIDEO România imaginată în stil Game of Thrones. Animaţia spectaculoasă care a fost inspirată de celebrul serial TV

VIDEO România imaginată în stil Game of Thrones. Animaţia spectaculoasă care a fost inspirată de celebrul serial TV

O prezentare insolită a României a fost făcută după modelul genericului serialului „Urzeala tronurilor“. Animaţia a fost lansată în ajunul Zilei Naţionale din Anul Centenarului.

Ştiri pe aceeaşi temă

România este prezentată într-o animaţie grafică, realizată pe tiparul serialului „Urzeala tronurilor“.

Filmuleţul de 1 minut şi 48 secunde, cu 7 secunde mai mult decât originalul, este postat pe canalul Youtube. Are ca fundal muzica impetuoasă a compozitorului german Ramin Djawadi, născut din tată iranian şi mamă nemţoaică.

Privitorul este plimbat pe harta României, prin mari oraşe ale ţării, unde sunt figurate ridicându-se cele mai importante edificii ale locului respectiv: Cazinoul la Constanţa, Casa Poporului la Bucureşti, Palatul Culturii la Iaşi etc. Sunt arătate astfel Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Craiova, Cluj, Timişoara şi Oradea. 

Pro şi contra

Braşovenii au protestat deja că oraşul lor lipseşte din clip, cum lipseşte şi Sibiul - dar autorul, Ionny Animates, promite că va lucra în continuare la prezentarea României în stil „Game of Thrones“.

Internauţii îl laudă pe realizator spunându-i că modelarea este impecabilă. Ionny Animates explică pentru cei interesaţi cum a creat videoclipul şi spune că a lucrat la el pe parcursul unui an, pierzând şirul orelor alocate. Clipul are deja mii de vizualizări.

Animaţia „Game of Thrones Romania“:

 

Genericul serialului „Game of Thrones“ în varianta originală:

Pe aceeaşi temă: 
 

HBO a anunţat când începe ultimul sezon „Game of Thrones“ printr-un clip special

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările