FOTO VIDEO Incident la inaugurarea Nuba Beach Club din Mamaia. Un elicopter cu invitaţi, care tocmai aterizase în parcare, a scăpat de sub control

FOTO VIDEO Incident la inaugurarea Nuba Beach Club din Mamaia. Un elicopter cu invitaţi, care tocmai aterizase în parcare, a scăpat de sub control

FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu

Nuba este noul venit pe litoral în categoria cluburilor de fiţe, restaurantul-club din nordul staţiunii Mamaia având inaugurarea sâmbătă, 28 aprilie. Evenimentul monden a fost la un pas de tragedie deoarece un elicopter care aducea invitaţi a scăpat de sub control în parcare.

GALERIE FOTO

Deschiderea „celui mai exclusivist“ beach-club cu restaurant, piscină, lounge - aşa cum a fost anunţată de presa mondenă - aduce în România VIP-uri precum cântăreţul grec Antonis Remos, miliardarul extravagant Gianluca Vacchi, Jean Roch - patronul VIP Room, Gabriel Gueye şi MC Silviu Andrei.

Cea mai nouă locaţie NUBA, ce se va inaugura în acest weekend, pune la dispoziţia clienţilor inclusiv un heliport pentru a putea ateriza direct cu elicopterul pe plaja Nuba Beach Club“, a fost anunţat în campania de PR.

Aterizarea unui elicopter la inaugurare era să producă, însă, o tragedie. O manevră greşită a celor de la bord a provocat un salt precum al unui cal nărăvaş scăpat din frâu, provocând panică. Parcarea unde se aterizează era plină de oameni care aşteptau să intre în club, iar lângă elicopter venise un bărbat din partea gazdelor să întâmpine oaspeţii. Acesta s-a speriat zdravăn sărind cât colo de lângă elicopter.

Zilele trecute, presa internaţională dădea imagini despre aterizarea ratată a unui elicopter care salva oameni dintr-un incendiu, aterizare care lua viaţa unui salvator. 

La bordul elicopterului de la Mamaia se afla vestitul cântăreţ grec Antonis Remos care a susţinut un recital în programul festiv de la deschiderea clubului Nuba. 

Conform presei economice, clubul aparţine unui trio de oameni de afaceri: Jean Sasu, Alin Negulescu şi Alexandru Nanu. Nuba Beach Club este o investiţie de 2 milioane euro şi se prezintă drept „noul epicentru al Mamaiei“. Este ridicat pe locul unde a avut un beach-bar (Cabo) fiul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanţei. 

Clienţii cluburilor de acest gen obişnuiesc să lase note de plată uriaşe după o noapte de distracţie, promovate cu bună ştiinţă ca formă de PR. 

CITEŞTE ŞI:

Ce manevre folosesc clienţii fără bani în cluburile de fiţe pentru a părea bogaţi. „A venit unul şi-mi arăta cu cheia de la maşină ce băutură vrea“

Să mimezi, însă, luxul şi opulenţa este o practică întâlnită în rândul clientelei, fiind cunoscute trucuri prin care clienţii fără atâţia bani, care îşi doresc foarte mult să intre şi să fie văzuţi în aceste locuri, reuşesc să stea o noapte în club plătind minimul de consumaţie.  

Pe aceeaşi temă: 

Român prădat de doi italieni într-un club de fiţe din nordul Mamaiei

Carmen Dan se arată îngrijorată de consumul de droguri pe litoral: „Vreau să înţeleagă cetăţenii că suntem determinaţi să acţionăm“

FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu
  • FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu
  • FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu
  • FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu
  • FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu
  • FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu
  • FOTO PAPPICS/Mihai Ionescu
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: