VIDEO Copii educaţi ca-n timpul lui Ceauşescu: „Domnul primar are grijă de voi, se gândeşte la voi”

VIDEO Copii educaţi ca-n timpul lui Ceauşescu: „Domnul primar are grijă de voi, se gândeşte la voi”

Peste 30.000 de pachete din partea primăriei sunt distribuite preşcolarilor şi şcolarilor. Momentul primirii darurilor se transformă în adevărate serbări dedicate primarului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Constanţa va distribui în această perioadă peste 31.500 de pachete cu daruri de sărbători preşcolarilor şi şcolarilor din oraş. Campania a început pe 5 decembrie la Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele Mării”.

Directoarea Georgeta Adam a dorit să ţină un mic discurs în faţa celor mici şi a camerelor de filmat ale primăriei, astfel încât lumea să vadă ataşamentul ei faţă de primar. „Sunt pacheţelele de la primărie pe care voi în fiecare an le primiţi, da? Astăzi au sosit, cred că suntem prima grădiniţă care primeşte aceste cadouri de la primărie, de la domnul primar Decebal Făgădău, care are grijă de voi, de copilaşi, se gândeşte la voi, să vă aducă încă o jucărie în plus, încă o bombonică sau o ciocolată”, spune directoarea grădiniţei.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a primăriei Constanţa.

Pachetele de Crăciun, în valoare de peste 1.000.000 de lei, sunt alese în funcţie de vârstă: grădiniţă, clasele 0-IV şi V-VIII. Cei mici vor primi din partea primăriei jucării şi dulciuri: ciocolată, portocale, suc natural de fructe, bomboane de pom, croissant, biscuiţi, napolitane şi brioşe.

Copiii din grădiniţe au în pachet şi o cutie cu nisip kinetik cu 4 forme din plastic pentru a realiza diferite modele.

Pentru şcolarii din clasele 0-IV s-au achiziţionat jucării squishy confecţionate din spumă poliuretanică, non-toxică şi parfumată. Elevii mai mari, din clasele V-VIII, vor primi un set creativ format din bile magnetice.

Pe aceeaşi temă:

Românii care învaţă să scrie şi să citească la 30-40 de ani. „I-am dat 5 lei unui băiat să-mi completeze cererea de înscriere la şcoală“

Cum se deszăpezeşte în municipiul Constanţa. Starea vremii în următoarele ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările