UPDATE Constanţa: Costum de scafandru găsit pe digul de nord din Mangalia

Pe digul de nord din localitate a fost găsit un costum de scafandru şi o lanternă de mare adâncime. Anchetatorii au sperat că este vorba despre echipemantul purtat de unul dintre scafandrii dispăruţi joi, în Marea Neagră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update, ora 13.30: Anchetatorii au abandonat pista echipamentului descoperit la Mangalia după ce conducerea firmei Hunter's a comunicat că atât Cătălin Ispas cât şi Cristian Zarafu, scafandrii dispăruţi joi în Marea Neagră, purtau costume de scafandru de culoare neagră. 

Costumul a fost zărit în urmă cu puţin timp, în zona digului de nord din localitatea Mangalia. În apropiere a fost descoperită şi o lanternă utilizată de scafandri pentru scufundările la mare adâncime. „Este vorba despre un  costum de scafandru, de culoare roşie şi de o lanternă. Nu avem confirmare că ar aparţine vreunuia dintre scafandrii dispăruţi şi l-am predat celor care se ocupă de anchetă“, a declarat comisarul şef Valentin Mustăţea, adjunctul comandantului Poliţiei Mangalia.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările