Un mort şi doi răniţi după ce un apartament a luat foc într-un bloc din Constanţa

Un mort şi doi răniţi după ce un apartament a luat foc într-un bloc din Constanţa

Pompieri ISU Dobrogea Constanţa  Foto ISU / ARHIVĂ

O femeie a murit, iar doi bărbaţi au fost răniţi, după ce un incendiu a cuprins apartamentul unuia dintre ei, în noaptea de marţi spre miercuri, cel mai probabil de la o lumânare lăsată aprinsă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea”, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri dimineaţă, în jurul orei 02.00, la un incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Soveja, din Constanţa, în care locuia un bărbat de 65 de ani. Acesta a reuşit să iasă din locuinţă, dar a suferit arsuri pe faţă şi la căile aeriene.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe autospeciale ale pompierilor care i-au evacuat pe locatarii din apartamentele învecinate.

Fumul degajat de incendiu s-a acumulat însă în apartamentul de deasupra, intoxicându-i pe cei doi bătrâni care îl ocupau. Când au ajuns în locuinţă, pompierii l-au scos pe bărbat afară, dar pe soţia acestuia au găsit-o prăbuşită în baie, fără cunoştinţă. Medicii de la Ambulanţă au încercat să o resusciteze, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Cei doi bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital, iar cel al cărui apartament a luat foc a fost transferat la Bucureşti.

Pompierii au reuşit să stingă focul după aproximativ două ore de intervenţie, apartamentul fiind distrus aproape în totalitate. Ei urmează acum să stabilească de la ce a pornit focul, una dintre ipoteze fiind o lumânare sau candelă lăsată aprinsă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: