Trupa COCO şi-a lansat primul album la Constanţa

Trupa COCO şi-a lansat primul album la Constanţa

Trupa COCO şi prietenul ei, Sorin Lucian Ionescu FOTO Mariana Iancu

Adrian „Coco” Tinca (ex-Compact), Ionuţ John Micu (ex-Phoenix, Talisman, Kripton, Compact), Monel Puia şi Alexandru Mihalcea au cântat live, sâmbătă seara, toate cele nouă piese de pe noul album – „Învingător”, în clubul Phoenix, din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul proiect muzical reprezintă visul îndeplinit al lui Adrian „Coco” Tinca, cel care a compus toate piesele de pe noul album şi a dat şi numele trupei. „Am crezut, cred şi voi crede că voi fi un învingător.
 
E o muzică simplă, cu un text foarte frumos. De dragoste, bineînţeles, căci încă sunt un tip romantic. Fiecare dintre noi avem experienţa din trupele anterioare, plecăm la un drum nou, dar cu siguranţă muzica noastră va rămâne în inimile celor care o vor asculta de acum încolo”, a spus liderul trupei. 
 
Adrian Tinca îşi aduce aminte cu nostalgie de cocertele de altadată de pe litoral. „Am început la «Iris». Aveam concerte la Costineşti, la toate terasele“, spune el. Constanţa este oraşul lui de sufet, aşa cum a mărturisit. 
 
„Zi de zi”. „Răspuns”, „Steaua mea”, „Învingător”, „Întoarce-te acasă”, „Departe ai plecat”, „Vis pierdut”, „Mi-e dor de tine”, „Ultimul vals” – acestea sunt piesele de pe albumul lansat la Constanţa.
 
Lansarea de la Constanţa este primul eveniment din turneul de promovare ce va continua în toată ţara. Până la sfârşitul anului, melodiile de pe noul album se vor auzi live în Bucureşti, Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Satu Mare, Cluj-Napoca, Timişoara, Arad.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările