Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, depistat cu nereguli în luna februarie

Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, depistat cu nereguli în luna februarie

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa foto: Călin Gavrilaş

Spitalul a cărei Secţie ATI a luat foc vineri, 1 octombrie, a fost verificat ultima oară în luna februarie. Reprezentanţii ISU spun că au fost depistate nereguli.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comandantul ISU Dobrogea a confirmat faptul că la controlul efectuat în luna februarie 2021 la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa au fost depistate mai multe nereguli. 

Şeful ISU nu a ştiut să precizeze ce fel de nereguli au fost constatate, dar a spus că deficienţele trebuiau remediate până la finalul acestui an. 

În schimb, primarul Constanţei, Vergil Chiţac, a declarat că acele nereguli au fost remediate, iar informarea a fost trimisă către ISU. 

Managerul spitalului, dr. Stela Halichidis, susţine că totul era în regulă în unitatea pe care o conduce de atîţia ani: „Toate deficienţele au fost remediate, totul era în regulă. Nu pot să dau declaraţii, mi-e rău, ce vreţi, să mor aicea?“ Mandatul său - evaluat cu nota maximă de către consiliul de administraţie - expiră în august 2022, a anunţat primarul Vergil Chiţac. 

Şapte pacienţi, internaţi la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, au murit vineri în urma unui incendiu. 

Citeşte şi: 

FOTO Primele imagini din Secţia ATI de la Constanţa distrusă de incendiu. Ipoteză: focul ar fi izbucnit de la o priză SURSE

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările