Restaurantele şi barurile de pe litoral ar putea afişa mesajul: „Safe location - Noi ne-am vaccinat pentru siguranţa voastră”

Restaurantele şi barurile de pe litoral ar putea afişa mesajul: „Safe location - Noi ne-am vaccinat pentru siguranţa voastră”

Restaurant - arhiva foto Adevărul

O asociaţie patronală de pe litoral a lansat o campanie prin care doreşte să transmită un mesaj de încredere şi siguranţă către turiştii care aleg să vină la malul mării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia Patronală RESTO Constanţa a lansat Campania „Membru RESTO - Restaurant Sigur - Noi ne-am vaccinat pentru siguranţa voastră!"
    
„Ne dorim să transmitem un semnal de siguranţă şi încredere clienţilor şi turiştilor noştri şi vom anunţa, rând pe rând, locaţiile care au personalul vaccinat , fără a ne obliga angajaţii, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată”, spune Egevit Aslan, preşedintele asociaţiei.

Corina martin, preşedintele de onoare al RESTO, transmite invitaţia către turişti şi constănţeni de a alege restaurantele, cafenelele, barurile, beach barurile şi alte locaţii care afişează pe uşa de acces stickerul  "Membru RESTO - Restaurant SIGUR / SAFE LOCATION".

„Ne poziţionăm astfel ca prima destinaţie turistică din România care intră în campanie de vaccinare, la propunerea noastră. În acest fel participăm la facilitarea relaxării şi derulării vacanţelor şi serviciilor turistice în România şi în destinaţia Litoral, mai ales în apropierea deschiderii sezonului estival 2021”, mai spune Corina Martin.

Oamenii de afaceri de pe litoral salută decizia premierului României, Florin Cîţu, care a declarat că restaurantele care îşi vaccinează întreg personalul ar putea rămâne deschise, indiferent de rata de incidenţă din localitatea în care se află.

Şi Instituţia Prefectului - Judeţul Constanţa a anunţat că va sprijini eforturile operatorilor economici din sectorul HoReCa, în vederea vaccinării personalului.

Citeşte şi:

Recomandările Patriarhiei Române pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim

Bărbat prins în timp ce fura kerosen. Cu cât vindea combustibilul furat
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările