O farmacie din Constanţa vindea soluţie de curăţare drept alcool sanitar

O farmacie din Constanţa vindea soluţie de curăţare drept alcool sanitar

Soluţia de curăţare vândută drept alcool sanitar                      FOTO: IPJ Constanţa

Farmacia vindea soluţia de curăţare drept alcool sanitar. Poliţia a descoperit şi alte abateri în cele 6 puncte de lucru ale farmaciei.

Ştiri pe aceeaşi temă

IPJ Constanţa anunţă că poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, cu sprijinul inspectorilor D.G.A.F.P. Constanţa au efectuat verificări (30 şi 31 martie) la 6 puncte de lucru ale unei unităţi farmaceutice din judeţul Constanţa, cu privire la respectarea normelor referitoare la comercializarea produselor de protecţie împotriva COVID-19.

„Astfel, au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluţie de curăţare, care era comercializată drept alcool sanitar. De asemenea, poliţiştii au descoperit 21 de cutii cu mănuşi, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afişat preţul de vânzare, precum şi 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate”, transmit poliţiştii.

Au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 57.000 de lei, la Legea 12/1990 şi au fost ridicate, în vederea confiscării, bunurile, evaluate la 13.186 de lei.

Pe aceeaşi temă:

Româncă din Strasbourg: „Când i-am avertizat despre coronavirus, românii din ţară mi-au răspuns că Dumnezeu e mare“

Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa va putea realiza zilnic 100 de testări COVID-19

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările