Noi reguli de circulaţie în staţiunea Mamaia

Noi reguli de circulaţie în staţiunea Mamaia

Noi reguli de circulaţie în Mamaia FOTO Primăria Constanţa

Măsurile vor intra în vigoare având în vedere începerea sezonului estival şi a creşterii numărului de turişti care vor tranzita staţiunea Mamaia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Municipiului Constanţa anunţă că, începând de marţi, 9 iunie, se limitează viteza maxim admisă pe Bd. Mamaia, în staţiune, la 50 km/h, iar traficul la intersecţia Bd. Aurel Vlaicu cu Bd. Mamaia se modifică.

Astfel, din direcţia Pescărie spre Năvodari: strict înainte pe 3 benzi de circulaţie ( banda nr. 1 cu prioritate iar banda nr 2 şi 3 fără prioritate ); din direcţia Năvodari spre Constanţa : toate cele 3 benzi vor efectua viraj la dreapta spre Bd. Aurel Vlaicu; din direcţia Bd. Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte pe cele doua benzi de circulaţie, cu prioritate faţă de autovehiculele care se deplasează dinspre Pescărie spre Năvodari; din direcţia Bd Aurel Vlaicu spre Pescărie: posibilitatea efectuării virajului la dreapta pe două benzi de circulaţie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările