IPS Teodosie a primit Emblema de onoare pentru „sprijinul acordat  Forţelor Aeriene Române“

IPS Teodosie a primit Emblema de onoare pentru „sprijinul acordat  Forţelor Aeriene Române“

IPS Teodosie a primit Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene FOTO Arhiepiscopia Tomisului

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a primit Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene pentru activitatea pastorală excepţională, anunţă Arhiepiscopia Constanţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 21 septembrie, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a primit Emblema de Onoare a Forţelor Aeriene pentru activitatea pastorală excepţională, contribuţia adusă la cultivarea respectului pentru simbolurile naţionale, precum şi a sprijinului acordat Forţelor Aeriene Române. 
 
Distincţia a fost acordată la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaerienă de la Capu Midia după ceremonia religioasă oficiată cu ocazia aniversării a 105 ani de artilerie şi rachete antiaeriene.
 
La 19 septembrie 2021 s-au împlinit 105 de ani de la prima victorie antiaeriană, materializată prin doborârea unui avion inamic, care a avut loc pe timpul luptelor de la Flămânda şi, totodată, înfiinţarea armei Rachete şi Artilerie Antiaeriană – armă de bază în arhitectura de astăzi a Forţelor Aeriene Române.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările