Focar de coronavirus la Centrul de reabilitare neuropsihiatrică Negru Vodă: 12 pacienţi, infectaţi

Focar de coronavirus la Centrul de reabilitare neuropsihiatrică Negru Vodă: 12 pacienţi, infectaţi

FOTO Shutterstock

Un focar de coronavirus a fost descoperit la Centrul de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică din Negru Vodă. Au fost confirmaţi pozitiv 12 pacienţi şi 4 angajaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit autorităţilor, cazurile au fost descoperite în urma testărilor care au loc la 14 zile în acest centru. Astfel, testele au arătat că patru angajaţi şi 12 beneficiari ai Centrului de Reabilitare şi Recuperare Neuropsihiatrică Negru Vodă au fost infectaţi cu noul coronavirus.
 
Toate cazurile sunt asimptomatice. Pacienţii au fost izolaţi într-o aripă a centrului. Direcţia de Sănătate Publică din Constanţa a început o anchetă epidemiologică în acest caz.
 
În judeţul Constanţa, miercuri, au fost confirmate 60 de cazuri noi de îmbolnăvire cu Covid-19, cel mai mare număr înregistrat în 24 de ore, de la debutul pandemiei. De la începutul pandemiei, aproape 2.200 de constănţeni au fost confirmaţi cu COVID-19.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: