Descoperire macabră într-un apartament: un tânăr de 18 ani găsit spânzurat, iar mama lui întinsă pe jos

Descoperire macabră într-un apartament: un tânăr de 18 ani găsit spânzurat, iar mama lui întinsă pe jos

Poliţiştii constănţeni au descoperit două cadavre într-un apartament din zona Tomis Nord din Constanţa. Este vorba de un tânăr de 18 ani şi de o femeie de 48 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la uşă şi nici la telefon.
 
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că uşa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenţia unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.  
 
În interiorul locuinţei au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, şi o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanţa. 
 
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, precum şi un medic legist, pentru stabilirea situaţiei de fapt.
 
Pe aceeaşi temă:
 
 
 

Doi criminali s-au spânzurat în Penitenciarul Poarta Albă. Unul îşi ucisese mama, altul - soţia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările