Bărbat prins în staţiunea Mamaia cu un cuţit asupra lui. Ce le-a spus jandarmilor

Bărbat prins în staţiunea Mamaia cu un cuţit asupra lui. Ce le-a spus jandarmilor

Staţiunea Mamaia foto: Arhivă

Bărbatul a fost surprins de o patrulă de jandarmi în staţiunea Mamaia, zona Cazinoului. Avea un cuţit ascus sub tricou, prins de centura pantalonilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” informează că un bărbat de 40 de ani a fost surprins sâmbătă, 18 iulie, în staţiunea Mamaia având un cuţit asupra lui.

„Sâmbătă, 18 iulie, ora 17.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Mamaia, zona Cazinou, a observat un bărbat nervos, care se certa cu persoanele din jur şi care a schimbat direcţia de mers la vederea jandarmilor. A fost somat, oprit, calmat şi întrebat dacă are ceva de declarat şi dacă are obiecte periculoase asupra lui”, spun jandarmii.

Deşi bărbatul a susţinut că nu are niciun obiect periculos asupra sa, la controlul corporal sumar, jandarmii i-au găsit un cuţit de 22 centimetri, cu lama de 13 centrimetri, sub tricou, prins de centura pantalonilor.

Individul le-a spus jandarmilor că este supărat şi nervos şi că folosea cuţitul „pentru autoapărare, să mă apăr de cei răi”.

Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de port fără drept de obiecte periculoase. Actele de constatare, persoana şi cuţitul au fost predate la Poliţia Mamaia, pentru continuarea cercetărilor.

Citeşte şi:

Club din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei, pentru că la un concert susţinut de Puya au asistat peste 500 de spectatori

Plajele din Mamaia şi Năvodari au fost monitorizate cu ajutorul unei drone. Care a fost scopul proiectului

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările