Agentul tulcean Tătaru lasă VIP-urile fără permis

După ce a absolvit Dreptul şi a făcut masteratul la Universitatea Ecologică din Bucureşti, Sorin Tătaru (31 de ani) de la Serviciul Rutier din Tulcea şi-a făcut o pasiune din a-i trage pe dreapta pe cei care nu respectă legea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre cei care au avut ghinionul să-l întâlnească pe omul legii s-au numărat la sfârşitul săptămânii trecute cântăreţul Puya şi fotbalistul Sabin Ilie. Pentru că au condus cu viteză excesivă, ei au fost traşi pe dreapta de agentul principal Sorin Tătaru. Primul a fost surprins de aparatele radar cnducând cu 145 de kilometri la oră, iar fotbalistul cu peste 150 de kilometri la oră.

Ascultă Puya

Inamicul numărul unu al şoferilor indisciplinaţi în trafic, Tătaru este poliţist din 2000. „De mic mi-am dorit să fiu poliţist, ca mai toţi copii", mărturiseşte bărbatul. „Au fost cooperanţi şi au motivat doar că se grăbeau. Nu mi-am dat seama cine sunt până când i-am legitimat", a mai spus Tătaru.
Ironia face ca agentul principal să fie fan Puya. „Ascult rar muzică, din lipsă de timp, dar printre cântăreţii pe care-i prefer se numără Puya. Regret că am fost nevoit să-i iau permisul, dar nu am făcut decât să aplic legea", a mai spus poliţistul vigilent.

Ţine cu Dinamo

Poliţistul care sancţionează vedetele este pasionat, pe lângă meseria lui, de maşini şi fotbal. „La fotbal ţin Dinamo, normal, şi Sabin Ilie a trecut pe la echipă. Asta e, ghinionul lui că l-am tras pe dreapta. Nu iert pe nimeni, fie el şi Băsescu", adaugă Sorin Tătaru.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările