A murit după ce un poliţist i-a dat cu spray paralizant în faţă

A murit după ce un poliţist i-a dat cu spray paralizant în faţă

Omul legii a folosit spray-ul paralizant din dotare

Pe data de 30 noiembrie, în sediul Oficiului poştal din Adamclisi a izbucnit un mare scandal. Grigore Lupău din localitate a început să înjure şi să facă scandal. Li s-a cerut ajutorul poliţiştilor, care au venit imediat la faţa locului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru că bărbatul a refuzat să coopereze, unul dintre poliţişti a folosit sprayul iritant lacrimogen din dotare, pulverizând în direcţia persoanei recalcitrante.
Angajaţii Oficiului Poştal i-au înmânat acestuia ajutorul social înaintea celorlalte persoane prezente la ghişeu, acesta părăsind incinta unităţii.

După patru ore de la incident, familia celui în cauză a solicitat un echipaj de ambulanţă, acesta fiind preluat şi transportat la Spitalul din Medgidia, ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. Din păcate, bărbatul a decedat vineri, în jurul prânzului. „Ştiu că medicii au anunţat familia încă de joi că bărbatul nu mai are nicio şansă“, a declarat Anton Burcea, primarul comunei Adamclisi. Edilul a mai spus că bărbatul de aproximativ 52 - 53 de ani şi familia sa locuiau într-un bloc ce aparţine de fostul Dobromin.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa a demarat o anchetă. Totodată, a fost sesizat şi Parchetul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările