Pacienţi trataţi în curtea Spitalului Judeţean din Cluj: „Oamenii sunt perfuzaţi în stradă din cauza aglomerării”

Pacienţi trataţi în curtea Spitalului Judeţean din Cluj: „Oamenii sunt perfuzaţi în stradă din cauza aglomerării”

Pacienţi perfuzaţi în curtea Spitalului Judeţean din Cluj. FOTO: Facebook/ Emanuel Ungureanu

Unitatea de Primiri a Urgenţelor din Cluj este compleşită de numărul mare de pacienţi. Deputatul Emanuel Ungureanu a publicat doua fotografii cu pacienţi trataţi în curtea instituţiei medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ciuda faptului că în faţa Unităţii de Primiri a Urgenţelor au fost montate câteva containere, medicii sunt copleşiţi de numărul mare de pacienţi. 

„Dramatic! Pacienţi trataţi pe stradă în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Cluj!
Priviţi imaginile surprinse acum 30 de minute...
Situaţia a devenit dramatică la Spitalul Judeţean Cluj, pacienţii sunt perfuzaţi în stradă din cauza aglomerării spaţiului impropriu de la UPU Cluj.
Managerul Spitalului Judeţean Cluj, acelaşi Petru Şuşca postează pe Facebook imagini cu nişte containere improvizate în curtea Chirurgie 1 în zona UPU dar realitatea este aceasta, pacienţii sunt trataţi în stradă.
Cer a 16-a oară demiterea urgentă a managerului incompetent, abuziv şi iresponsabil, Petru Şuşca. Pacienţii sunt pur şi simplu batjocoriţi!”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook. Postarea a fost făcută în jurul orei 16.00
 
„Emanuel Ungureanu Ce sa facă câteva containere când e avalanşă de suspecţi??? Un suspect îl pui singur într-o încapere să nu se contamineze de la altul în caz ca-i negativ ...deci 1 container 1 suspect! Cate containere sunt??? Carte 100 de prezentari în UPU cu semne de covid?? De aia stau şi in curte separati unul de altul , vai de capul lor”, a comentat o Daniela Bostan. 

Vă mai recomandăm
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările