FOTO Bărbat sfâşiat de câini în Cluj: „La mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls”. Apelul disperat al victimei

FOTO Bărbat sfâşiat de câini în Cluj: „La mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls”. Apelul disperat al victimei

Bărbatul a fost muşcat cu sălbăticie de câinele din imagine. FOTO: Ziarul 21

Un bărbat din Câmpia Turzii a fost muşcat grav de mână şi de picior de doi câini de talie mare în apropierea casei sale. Victima face un apel disperat la proprietari: „nu vreau decât să ştiu dacă sunt vaccinaţi, dacă sunt sănătoşi, asta mi-au cerut şi doctorii să aflu”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut, săptămâna trecută, în cartierul Şarât din Câmpia Turzii. „Din spusele cetăţeanului, în timp ce îşi lucra în grădină, lăsând poarta deschisă, doi câini mari au intrat în curte omului. La strigătele de alungare insistente, câinii au ieşit din curte. Cetăţeanul, fiind în afara proprietăţii şi aproape de poartă, a fost atacat şi muşcat de mai multe ori”, relatează Ziarul 21

După ce s-a luptat cu câinii, bărbatul a reuşit să se ridice şi să meargă la spitalul din Câmpia Turzii unde, i s-a administrat un vaccin antitetanos iar medicii i-au cusut rănile de la mână. Apoi, a mers la spital la Cluj Napoca unde i s-a făcut un vaccind antirabic. De asemenea, cetăţeanul va face de mai multe ori acest vaccin la intervale recomandate de medicul infecţionist.


Băratul a fost muşcat de mână şi de picior. 
 
„Nu vreau decât să ştiu dacă sunt vaccinaţi, dacă sunt sănătoşi, asta mi-au cerut şi doctorii să aflu, dacă sunt vaccinaţi. Din două în două zile merg la pansat la chirurgie. Mi-au făcut şi o mică incizie la picior pentru a curăţa rana după care, la mână, o să fiu operat pentru tendonul smuls”, a spus bărbatul pentru sursa citată. Acesta a precizat că a cerut şi ajutorul Poliţiei, dar nu a găsit proprietarii câinilor: „ATENŢIE, câinii au proprietar, nu sunt vagabonzi”, a declarat bărbatul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările