Zeci de gospodării, inundate la Olteniţa în urma ploilor torenţiale

Zeci de gospodării, inundate la Olteniţa în urma ploilor torenţiale

Intervenţii pentru evacuarea apei FOTOP Adevărul

Pompierii militari dinCălăraşi au acţionat timp de 3 ore pentru salvarea locuinţelor şi a gospodăriilor afectate de precipitaţiile abundente căzute pe raza oraşului Olteniţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma ploilor torenţiale abundente care au afectat zona de vest a judeţului, într-un interval scurt de timp, dispeceratul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a fost anunţat despre producerea mai multor inundaţii în municipiul Olteniţa.
 
Echipaje specializate de pompieri militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au intervenit cu autospecialele şi motopompele din dotare pentru evacuarea apei din mai multe gospodării.
 
Din cauza apei acumulate în exces în respectivele gospodării exista riscul ca pereţii exteriori (construiţi din chirpici) ai mai multor locuinţe să se surpe din cauza infiltraţiilor. Salvatorii au reuşit să înlăture pericolul, diminuând considerabil efectele negative ale inundaţiilor.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: