Un tânăr dispărut acum 2 luni, găsit la Olteniţa. El era zilier la o firmă de construcţii

Un tânăr dispărut acum 2 luni, găsit la Olteniţa. El era zilier la o firmă de construcţii

Tânărul a fost văzut ultima dată de familie pe 21 august 2012

Dat dispărut de familie, care l-a văzut ultima dată pe 21 august, un călărăşean a fost găsit de poliţişti după două luni. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost descoperit în oraşul Olteniţa unde se angajase ca zilier la o firmă de construcţii. Deşi îi mergea bine şi avea o slujbă, nici prin cap nu i-a trecut să dea de veste şi rudelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aurelian Emanuel Dobre, de 22 ani, din municipiul Călăraşi, a fost văzut ultima dată de familie pe 21 august. De atunci, parcă a intrat în pământ. La o săptămână de la dispariţie, tatăl tânărului a alertat poliţiştii. Bărbatul le-a povestit că fiul său a plecat de acasă, deşi nu au avut niciun conflict. Tânărul şomer ar fi sunat un coleg, la o săptămână de la dispariţie, precizând că se află la Constanţa. Poliţiştii spun însă că acest lucru nu se confirmă. Aurelian Dobre a fost căutat şi în judeţele învecinate Călăraşiului, însă fără succes. Ca să fie găsit mai repede, el a fost pus în urmărire. Pe 22 octombirie, oamenii legii au reuşit să-l găsească la Olteniţa. Anchetatorii au stabili că nu a fost victima niciunei infracţiuni în perioada în care a lipsit de acasă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările