Trafic dat peste cap pe Autostrada Soarelui. În ce zone se repară carosabilul

Trafic dat peste cap pe Autostrada Soarelui. În ce zone se repară carosabilul

Trafic restricţionat pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Până pe 27 mai, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa se desfăşoară lucrări de reparaţii la partea carosabilă pe tronsonul kilometric 64+700 metri – 71+500 metri (Lehliu Gară - Dor Mărunt, judeţul Călăraşi).

Ştiri pe aceeaşi temă

Din acest motiv, traficul este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.
 
Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, la kilometrul 135+332 de metri, în localitatea Azuga, judeţul Prahova, a fost instituită restricţie de circulaţie pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

 Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule pe DN 1A Ploieşti-Cheia-Săcele. Lucrările sunt preconizate a se desfăşura până la data de 15 decembrie 2021.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi de poliţişti să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie, mărind distanţa de siguranţă între vehicule.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările