Suspect de tâlhărie, arestat preventiv pentru 30 de zile

Suspect de tâlhărie, arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul a fost trimis după gratii FOTO Adevărul

Poliţiştii din Călăraşi au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de tâlhărie calificată. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În urmă cu o săptămână, oamenii legii au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie în vârstă de 57 de ani, din municipiul Călăraşi, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a intrat peste vecina sa şi i-a sustras de la gât un lanţişor de aur. Femeia a povestit cum un bărbat a sunat la uşa apartamentului, situat pe strada Belşugului şi, după ce victima a deschis uşa, acesta i-a smuls de la gât un lanţ de aur cu un pandantiv. 
 
Imediat, autorul a părăsit locul faptei, fără a o lovi sau brusca pe victimă. Având în vedere gravitatea comiterii faptei şi modul de operare deosebit, respectiv faptă comisă asupra unei persoane în vârstă cu deficienţe locomotorii, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările în vederea identificării autorului, desfăşurându-se multiple activităţi investigativ-operative şi de cercetare penală.
 
Cercetările desfăşurate au condus la identificarea şi reţinerea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Călăraşi. La data de 19 februarie,  acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările