Restricţiile de trafic pe Autostrada Soarelui au fost prelungite. Ce rute recomandă poliţiştii

Restricţiile de trafic pe Autostrada Soarelui au fost prelungite. Ce rute recomandă poliţiştii

Restricâiile de trafic au fost prelungite FOTO Adevărul

Restricţia de trafic din zona kilometrului 13 de pe Autostrada Soarelui a fost prelungită până duminică, 29 mai, pentru că se lucrează la pasajul care supratraversează A2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic a anunţat, sâmbătă, că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa s-au prelungit până duminică, 29 mai, restricţiile aplicate din cauza lucrărilor care se execută la pasajul ce supratraversează autostrada A2, în zona km 13+330m.
 
Acestea sunt instituite în intervalul orar 22.00 - 5.00, circulaţia fiind deviată pe categorii de vehicule: Calea 2 (Constanţa - Bucureşti), pentru autovehiculele cu masa mai mare sau egală cu 7,5 tone pe ruta :A2 km 35+500 nod rutier Fundulea - DJ 402, Fundulea - DN-Centura Bucureşti.
 
Iar pentru autovehiculele cu masa mai mică sau egală cu 7.5tone pe rutele: A2 km 22- DJ100, Brăneşti-DN 3 - Centura Bucureşti şi A2 km 15-DJ301, Cernica - Centura Bucureşti.
 
Pe timpul zilei, între ora 05:00-22:00, în ambele sensuri de mers, va fi restricţionată banda de urgenţă.
 
"Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, recomandăm mărirea distanţei de siguranţă între autovehicule, semnalizarea înaintea schimbării benzii şi respectarea limitelor de viteză instituite", avertizează poliţiştii rutieri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările