"Raţa sălbatică", un spectacol de excepţie al teatrului Bulandra, pe 8 decembrie

"Raţa sălbatică" are o distribuţie de excepţie Foto:Radu Sandovici/Teatrul Bulandra

« Raţa sălbatică », un spectacol extraordinar ce a avut premiera la Bulandra în luna octombrie se joacă la Călăraşi, pe 8 decembrie, începând cu ora 18.00, la sala « Barbu Ştirbei », în locul piesei « Unchiul Vanea ».


O perspectivă unică a fundamentului existenţei umane, ”Raţa sălbatică” ilustrează perfect anumite teme şi idei controversate, dar de certă actualitate atât în timpul lui Ibsen, cât şi în prezent. Este un autentic exerciţiu de teatru modern, prin conţinut şi prin fina analiză psihologică a personajelor, dar mai ales prin constantele referinţe la trecut, un trecut care bântuie prezentul protagoniştilor şi îi împiedică să-şi trăiască clipa şi să viseze la viitor.

Regia spectacolului poartă semnătura lui Peter Kerek, din distribuţie făcând parte: Victor Rebengiuc, Şerban Pavlu, Constantin Cojocaru, Gheorghe Ifrim, Manuela Ciucur, Ioana Anastasia Anton şi Adrian Titieni.
”Raţa sălbatică” a avut premiera la începutul lunii octombrie a acestui an, fiind propunerea Teatrului Bulandra din Bucureşti pentru înlocuirea spectacolului ”Unchiul Vanea”, ultimul spectacol din stagiunea « Toamna culturală 2015 ».
 

Vă recomandăm şi:

"Crimă şi pedeapsă", o piesă de excepţie, la Călăraşi. Spectacolul de la Bulandra, programat pentru 6 octombrie

"Moartea unui comis voiajor" de Arthur Miller, un spectacol de excepţie cu Victor Rebengiuc în rolul principal, se joacă pe 24 septembrie

Stagiunea culturală de toamnă. Comedia sentimentală "Sosesc deseară" se joacă pe 18 septembrie, la sala Barbu Ştirbei

Klaus Iohannis ia Festivalul Naţional de Teatru sub aripa lui

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările