„Povestea lui Rossini şi a lui Wilhelm Tell“, spectacol amuzant pentru copii

„Povestea lui Rossini şi a lui Wilhelm Tell“, spectacol amuzant pentru copii

Spectacol pentru copii FOTO Teatrul Odeon

Clasic e fantastic – Copilăria marilor muzicieni este un proiect compus din cinci spectacole de teatru şi muzică ce se adresează copiilor între 4 şi 10 ani. La Călăraşi, micuţii vor păşi luni, 22 mai, de la ora 10.00, într-o lume magică a muzicii şi dansului, la sala “Barbu Ştirbei”.

Ştiri pe aceeaşi temă


Spectacolul “Povestea lui Rossini şi a lui Wilhelm Tell” îi va încânta pe micii spectatori cu  întâmplări amuzante la care vor fi invitaţi să ia parte şi cu multă muzică plină de melodie, ritm şi armonie

Povestea spune că doi şoricei Sică şi Rică au trăit, pe rând, în vioara lui Antonio Vivaldi, în orga lui Johann Sebastian Bach, în biblioteca lui Wolfgang Amadeus Mozart, în clavecinul lui Ludwig van Beethoven, în pianul lui Frédérik Chopin…

Povestea lui Rossini şi a lui Wilhelm Tell va crea, pentru o oră, iluzia unei Italii de la început de secol XIX, în care negustori, nobili, ofiţeri, ţărani, precupeţe sau domnişoare de pension fredonau, la unison, muzica talentatului Gioachino Rossini. Preţul unui bilet este de 8 lei.


Vă recomandăm şi:

Tom Degetel, în această duminică, la Teatrul Gulliver. Copiii vor fi captivaţi de aventurile simpaticului personaj

Piesa ”Frumoasa şi bestia”, pusă în scenă la Teatrul Gulliver. Măiestria mânuirii păpuşilor, o încântare pentru copii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările