Peste 40 de angajatori, verificaţi de ITM. Inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 5.000 de lei

Peste 40 de angajatori, verificaţi de ITM. Inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 5.000 de lei

Controale în mai multe domenii de activitate FOTO Adevărul

Inspectorii de muncă au desfăşurat mai multe controale în ultima săptămâni, fiind vizate următoarele domenii de activitate: comerţ, agriculturã, construcţii, fabricarea articolelor din material plastic, fabricarea altor produse manufacturiere, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică, transporturi rutiere de mărfuri, fabricarea produselor de morărit.

 
Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului relaţii de muncă au verificat 20 de angajatori. Trei angajatori au fost sancţionaţi şi s-au aplicat amenzi în valoare de 5.000 de lei. De asemenea, au fost dispuse 36 de măsuri cu termene precise de rezolvare.
 
Inspectorii de muncă din cadrul compartimentului securitate şi sănătate în muncã au efectuat 22 de controale. 20 de angajatori au fost sancţionaţi şi au fost aplicate 39 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 39 de mãsuri cu termene precise de rezolvare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările