Modernizarea străzii Luceafărului continuă. Când se încheie lucrările

Modernizarea străzii Luceafărului continuă. Când se încheie lucrările

Primarul Marius Dulce a verificat stadiul lucrărilor FOTO Facebook/Marius Dulce

Marius Dulce, primarul Călăraşiului, a verificat ieri stadiul lucrărilor de reparaţii care se desfăşoară pe străzile Luceafărului şi Plevna.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Continuăm modernizarea Călăraşiului. Am verificat astăzi stadiul lucrărilor de reparaţii declanşate pe strada Luceafărului, respectiv pe strada Plevna, acolo unde a demarat amenajarea carosabilului pentru turnarea stratului de asfalt. Sperăm ca în cel mult două săptămâni să le putem reda circulaţiei. 

De asemenea, în parcul Luceafărului avem în vedere modernizarea locurilor de joacă pentru copii, pentru a respecta normele de siguranţă în vigoare", a precizat Marius Dulce pe pagina sa de socializare.
 
În a doua jumătate a acestui an este preconizată să înceapă implementarea proiectului privind modernizarea străzii Prel. Bucureşti şi a străzii Bucureşti, în valoare de peste 9 milioane de euro. Iar pentru asigurarea mobilităţii în condiţii bune se are în vedere reabilitarea străzilor adiacente.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările