Internet gratuit pe malul Borcei. Unde sunt instalate punctele de acces WIFI

Internet gratuit pe malul Borcei. Unde sunt instalate punctele de acces WIFI

Internet gratuit în mai multe puncte din oraş FOTO Facebook/PMC

zece puncte de acces gratuit WiFi au fost puse în funcţiune în municipiul Călăraşi, în cadrul unui proiect cu finanţare nerambursabilă, accesat de către autorităţile locale.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul iniţiativei europene Wifi4eu, Primăria Municipiului Călăraşi este beneficiarul unei finanţări nerambursabile pentru crearea  unor puncte de acces gratuit WiFi. Serviciile de internet pot  fi obţinute gratuit prin simpla conectare la reţeaua generată de către acestea şi prin bifarea căsuţei pentru acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare.
 
Astfel, au fost instalate şi puse in funcţiune, un număr de 10 puncte de acces exterioare, situate în 4 centre ale vieţii publice din municipiu (aşa cum sunt definite acestea în cadrul contractului de finanţare). Toate punctele de acces au o rază de acoperire de maximum 50m, iar zonele in care acestea au fost instalate sunt următoarele:
Platoul Primăriei Municipiului Călăraşi;
Parcul situat lângă Biblioteca Judeţeană (str. 1 Decembrie 1918);
Bulevardul Nicolae Titulescu (zona dintre str. Bucureşti şi str. Cornişei);
Parcul Dumbrava (între scena şi intrarea Grădinii Zoologice).
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările