Deputatul Vasile Iliuţă (PNL), desemnat candidat pentru funcţia de şef al Consiliului Judeţean Călăraşi

Deputatul Vasile Iliuţă (PNL), desemnat candidat pentru funcţia de şef al Consiliului Judeţean Călăraşi

Vasile Iliuţă(PNL) intră în competiţia pentru şefia CJ Călăraşi Foto Adevărul

Consilierii judeţeni şi primarii din Călăraşi au desemnat joi după-amiază, 16 iunie, candidatul pentru şefia Consiliului Judeţean. Deputatul Vasile Iliuţă (PNL), al cărui nume a fost vehiculat în ultima vreme, a obţinut cele mai multe voturi: 39, iar Valentin Barbu, contracandidatul său, doar 12.

Ştiri pe aceeaşi temă


Tot la şedinţa de joi s-a hotărât ca Valentin Barbu şi Marian Dinulescu, restras din cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Călăraşi, să ocupe funcţiile de vicepredinte. Liberalii călărăşeni au reuşit la alegerile locale 2016 să obţină majoritatea în Consiliul Judeţean, ceea ce le asigură confortabil posibilitatea ocupării funcţiilor de preşedinte şi de vicepreşedinţi.

Alegerile locale s-au finalizat pentru noi cu câştigarea primăriei Călăraşi şi a altor 36 de primării din totalul de 55, precum şi cu o majoritate de 16 consilieri judeţeni din cei 31, ceea ce ne dă posibilitatea ocupării funcţiilor de preşedinte şi doi vicepreşedinţi în Consiliul Judeţean Călăraşi", a spus Răducu Filipescu, actualul preşedinte al CJ Călăraşi, care nu a mai dorit să candideze pentru cel de-al patrulea mandat.
 

Vă recomandăm şi:

Cine conduce primăriile din judeţul Călăraşi. Lista câştigătorilor de la alegerile locale 2016

Rezultate alegeri locale 2016. PNL câştigă Primăria Municipiului Călăraşi cu 39,3%

Alegeri locale 2016 Călăraşi. Alegători prinşi fotografiind buletinele de vot pe care le ştampilaseră

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în Călăraşi: 36,8% dintre alegători s-au prezentat la urne până la ora 16.00

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: