Consilier de la APIA-Centrul Lehliu Gără, găsit în conflict de interese

Consilier de la APIA-Centrul Lehliu Gără, găsit în conflict de interese

Funcţionarul este angajat la APIA FOTO Adevărul

Un consilier de la Agenţia de Plăţio şi Intervenţie pentru Agricultură a fost găsit în conflict de interese de către inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, după ce s-a stabilit că şi-a sprijinit familia în procesul de gestionare a cererilor unice de plată.

Ştiri pe aceeaşi temă


Conform ANI, Valentin Costea, consilier în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Călăraşi-Centrul Local Lehliu Gară a fost găsit în conflict de interese administrativ.
 
Astfel, în perioada exercitării funcţiei publice de consilier a intervenit în procesul de gestionare a cererilor unice de plată pe suprafaţă depuse de către mama şi de către fiica acestuia. Persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 79, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003 şi ale art. 11, alin. (1), lit. c) din Ordonanţa de Urgenţă nr. 66/2011. Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 70, art. 71 şi art. 79, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 161/2003, a anunţat ANI.
 
Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: