Circulaţie îngreunată pe A2 din cauza lucrărilor. Ce zone sunt restricţionate

Circulaţie îngreunată pe A2 din cauza lucrărilor. Ce zone sunt restricţionate

Restricţii de trafic pe A2 FOTO Adevărul

Mai multe sectoare de drum de pe Autostrada Soarleui sunt restricţionate din cauza lucrărilor la carosabil. Şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să respecte semnalizările rutiere instituite în aceste zone.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând de astăzi, pentru două zile, inclusiv pe timpul nopţii, circulaţia va fi restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă pe Autostrada A2  Bucureşti – Constanţa, pe sensul către capitală, între kilometrii 35+300 metri şi 31+300 metri, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii asfaltice.
 
De asemenea, pe A2  Bucureşti – Constanţa, la km 161, spre capitală, banda doi este restricţionată pentru lucrari de întreţinere iluminare, începând cu ora 09:00 până la ora 14:00;
 
Pe A4 Ovidiu -Agigea, km 13+200m, spre litoral, banda de urgenţă şi prima bandă restricţionate, pentru lucrări de întreţinere pod, începând cu ora 09:00 şi până la ora 17:00.
 
Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte semnificaţia semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările