Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitate sub 100 de metri

Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui, vizibilitate sub 100 de metri

Ceaţă densă pe A2 FOTO DRDP Constanţa

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul cuprins între kilometrii 193 (Medgidia) şi 212 (Constanţa), ceaţa densă a redus  vizibilitate sub 100 de metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind sub 100 de metri, şi pe întregul tronson al autostrăzii A4 Ovidiu-Agigea.
 
Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice. Nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă! În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările