Călăraşi: Două fete excepţionale au primit trofeul „Omul anului 2010“

Adolescentele au purtat tricolorul românesc pe scena celor mai mari festivaluri din lume. Talentul acestora a fost descoperit de profesori de muzică din oraş, iar de aici şi până la performanţă nu a fost decât un pas.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este o onoare pentru noi şi ne mândrim cu aceste fete excepţionale care au reuşit prin munca lor şi ambiţie să reprezinte oraşul nostru în străinătate. Merită amândouă să primească trofee pentru Omul Anului 2010“, a spus Sorin Danciu, director executiv Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional.

Palmares

Prima care a primit trofeul, diploma şi suma de 500 de lei a fost Denisa Pârvu. La vârsta de 6 ani, talentul i-a fost descoperit de către Alexandrina Boranda care i-a spus că are talent şi ureche muzicală.

La puţin timp, a început să participe la concursuri, primul fiind „Ghiocelul de Argint“, iar cel de-al doilea „Mamaia Copiilor“. Regretatul Jean Constantin i-a fost coleg de platou în „Trupa de Show“, unde a jucat rolul de „Zburd“, iar alături de Alexandru Jula şi Nae Lăzărescu a jucat în 2009 , în filmul „Dramaticus“. Mica actriţă a mai jucat şi în muzicalul „Pădurea albastră, unde a interpretat rolul unui şoricel.

Succes după succes

A doua câştigătoare care a reuşit să treacă peste multe momente grele pentru ea este Gabriela Amzaru. Adolescenta a suferit în această vară o intervenţie chirurgicală la cap într-o clinică din Germania, însă în prezent este recuperată şi îşi poate relua activitatea artistică.

„Deşi a trecut prin multe greutăţi la o vârstă fragedă, Gabriela a reuşit să treacă peste toate suferinţele şi prin muzică a obţinut succes după succes“, a mai spus Sorin Danciu. Gabriela a fost şi ea nominalizată la secţiunea Omul Anului 2010, iar de la 1 ianuarie 2011 va face parte din „Şcoala Vedetelor“.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările