Amenzi în valoare de 200.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Amenzi în valoare de 200.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultimele 7 zile

Poliţia a aplicat peste 600 de amenzi FOTO Adevărul

Raziile din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 7 persoane, precum şi dispunerea a 10 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 25 de conducători auto au rămas fără permis.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În săptămâna 25 – 31 martie, peste 500 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Conform IPJ Călăraşi, au fost organizate 12 acţiuni şi s-a intervenit la 260 de evenimente, dintre care 241 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 71 de infracţiuni şi 7 persoane au fost surprinse în flagrant.  De asemenea, au fost depistate 2 persoane urmărite naţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 620 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 10 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 25 de permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările